online link checker
SEO tools de beste en gratis online met reviews SEOguru.
Bad Neighborhood link checker bad-neighborhood.com. U dient zo min mogelijk te verwijzen naar onbetrouwbare sites of paginas. Deze tool kan u helpen dergelijke verwijzingen te ontdekken. Tool om inkomende links naar site te achterhalen en de waarde ervan te analyseren. Maken gebruik van andere diensten en leveren tegenwoordig maar een matig resultaat. Tool ook om inkomende links naar site te achterhalen en de waarde ervan te analyseren.
Controleer je links met Broken Link Checker voor WordPress.
Je bent hier Home Artikelen Online marketing Website Broken Link Checker voor WordPress. Website Broken Link Checker voor WordPress. Laatst bijgewerkt op maandag 2 mei 2016 0. 1 Broken Link Checker voor WordPress. 1.1 Linkjes opsporen in paginas berichten en reacties. 1.2 Meldingen van Broken Link Checker. 1.3 Verbroken links bekijken. 1.4 Verbroken links en omleidingen bewerken. 1.5 Alle linkjes op je blog doorzoeken. 2 Contact opnemen met de eigenaar van de website. 3 Redirect jij uitgegeven linkjes? 4 Heb jij een nette 404-pagina? 5 Op de hoogte blijven van Broken Link Checker.
VirusTotal Gratis online virus malware en URL-scanner.
VirusTotal is een gratis online virus malware en URL-scanner. De scans worden uitgevoerd door ruim 40 antivirusscanners. Bestanden en URL's kunnen worden verzonden via de website e-mail de API of door gebruik te maken van de browserextensies en desktopprogramma's van VirusTotal.
Gratis Website Link Checker Software Downloaden.
Gratis Website Link Checker Software. U kunt natuurlijk handmatig controleren of alle links op een website nog werken maar dit kost enorm veel tijd. Gelukkig zijn er verschillende gratis programma's op de markt die dit automatisch voor u doen. In dit overzicht zijn de beste gratis website link checkers opgenomen. LinkChecker is één van de meest gebruikte gratis linkcheckers. De software is open source en geschikt voor alle populaire besturingssystemen Linux Mac en Windows. Het checkt niet alleen individuele internetpagina's maar ook online documenten of zelfs hele domeinen.
Backlink checker. Welke zijn er? Welke gebruik jij?
Cursus zoekmachine optimalisatie Lokaal.
Internal link checker AdResults.
Google suggest keyword tool. Social media check tool. Text browser Lynx viewer. Video rich snippets generator. Website speed test tool. YouTube suggest keyword tool. De internal link checker tool maakt het mogelijk om het aantal links op één pagina zichtbaar te maken.
Zorg voor backlinks om uw website te promoten!
De zoekmachine kijkt naar de reputatie van de webpagina niet per se van de hele website maar er is wel een verband met daarop de backlink naar uw website. Als de webpagina met de inkomende link een sterke reputatie heeft is de link naar uw website van hoge waarde. De PageRank van de webpagina met de inkomende link was vroeger bepalend voor de reputatie daarvan een hoge PageRank betekende een goede reputatie. Tegenwoordig houdt Google met een heleboel andere factoren rekening en maakt die factoren niet bekend. Er zijn services op het internet die een indicatie geven van de reputatie van webpaginas bijvoorbeeld Majestic SEO. De Webmaster Tool van Google is een prima hulpmiddel om te weten te komen welke websites met een minder goede reputatie backlinks plaatsen naar uw website.
5 Populaire Backlink Checker Tools op een Rij.
5 Populaire Backlink Checker Tools Op Een Rij Voor en Nadelen. door Alex Hartman 14 Reacties Categorie Linkbuilding. Zoals je misschien al weet zijn links naar je site van externe websites ook wel backlinks genoemd goed voor je SEO. Resultaat is dat hoe meer en kwalitatieve backlinks je hebt hoe beter je gaat ranken. Maar hoe weet je überhaupt of je veel links hebt en van waar? En zijn er niet manieren om plekken voor linkbuilding te vinden waar je concurrenten ook al een link hebben staan?
Webwijzer.nl Dode links opsporen.
De dode links zijn te vinden onder Crawlfouten. Je krijgt hier dode interne links te zien en dode links die vermeld staan op andere websites. Deze online link checker is vrij technisch. Er wordt een lijst gemaakt van niet-werkende interne en externe links en links die worden doorverwezen. Standaard wordt één pagina gecontroleerd maar door check linked documents recursively aan te vinken worden meerdere pagina's gecontroleerd. SiteVerify is een klein eenvoudig programma dat de interne of externe links van een website test en aangeeft welke er gebroken zijn. Platform Windows alle versies met Microsoft NET Framework 2.0.

Contacteer ons